Hoe maak je... een Bohemian zomer-outfit!

De zomer is nu volop aan de gang (we hebben er al een hittegolf op zitten!), en bohemian fashion is niet weg te denken uit het straatbeeld. Met wondermooie prints, accessoires en outfits in alle kleuren van de regenboog, is het geen verrassing dat de boho-stijl één van de meest populaire fashion statements is om te maken. DressYourDoll draagt graag een steentje bij met deze absoluut oogverblindende outfit, om te tonen dat we elke (maar dan ook echt élke) stijl aankunnen!

Super stylish — super gemakkelijk — super snel! Wat meer kunnen we nog wensen van een outfit? Wij combineerden hier een maxi rok met een kort knoop-shirtje. Helemaal af is de outfit natuurlijk met de haarband in dezelfde stof als de rok, en een gele riem van de Mix 'n Match Pink set. De stof voor de rok komt uit de Summer Flowers fabric set en de stof voor het shirt uit de Pastel fabric set. 

De rok is gemaakt met het patroon van de Sari set en het shirtje is een variatie op de Carry set (met kortere mouwtjes!). Voor hulp en duidelijke instructies bij het maken van het shirt, moet je hier zijn.

Als je nog vragen hebt, gooi ze in een comment en we zullen zo snel mogelijk antwoorden! En natuurlijk zien we altijd graag foto's van jullie creaties in onze mailbox verschijnen (hint hint!).