Hoe maak je... een maxi wikkeljurk!

Hallo zomer! Hallo zonneschijn! Hallo naaien!!!

We vliegen er meteen in en maken fashionable vakantie-couture met deze prachtige wikkeljurk. Gewapend met één van onze mooiste stofjes (uit de Pastel fabric set) en een aangepast Patsy-patroon gingen we aan de slag. Het resultaat is geweldig: less is more met deze outfit — je pop ziet er stralend uit, of ze nu naar het strand gaat, naar een gezellige picnic of zelfs gaat shoppen! 
Kijk even mee:

Ziet onze pop er niet absoluut schitterend uit? Ga snel aan de slag voor je eigen pop; deze outfit is zoveel gemakkelijker dan dat-ie er uit ziet!
We hebben het Patsy-patroon aangepast om een asymmetrische wikkeljurk te maken met een lichtjes verlengde sleep. Hieronder zie je hoe het patroon er ongeveer uitzag. Een volledig visuele handleiding voor hoe je de Patsy-jurk moet maken vind je hier!

MIsschien lijkt het niet zo, maar deze jurk is echt wel best gemakkelijk. Gewoon niet vergeten een gaatje open te laten aan de rechterkant van de jurk (zie je de rode cirkels?) zodat je het lintje erdoor kan halen? 
Als je onze hulp nodig heb, kan je altijd een vraag stellen in de comments. En natuurlijk zouden we supersupersupergraag jullie creaties zien — stuur ons een foto!