DressYourDoll op Instagram! #Awesome

DressYourDoll is gewoon overal — zelfs op Instagram! Hier kan je een paar superleuke foto's bekijken van poppen over de hele wereld. Zo zie je maar dat naaien overal ter wereld even leuk is! Om jouw fashion foto's te delen met ons op Instagram, gebruik je #DressYourDollFans en misschien komen jouw creaties wel op onze blog!
Alle foto's getoond behoren toe aan hun respectievelijke eigenaars (klik op de foto voor meer details). 

Post jouw creaties op Instagram met #DressYourDollFans !

Luxe-workshop in De Banier!

Deze paasvakantie houdt De Banier een supergezellige luxe-workshop! Hier zijn alvast enkele prachtige resultaten van deze jonge mode-ontwerpers! De poppen zien er geweldig uit in hun nieuwe outfits, helemaal klaar voor een heerlijke lente!


Een fashion feest in Brasschaat!

Vandaag ging ons team langs bij Estée en haar vriendinnen voor een super fashionable DressYourDoll-feest! Ze gingen aan de slag met papier en stift, stof en schaar, naald en draad en creëerden zo een heuse modeshow bij elkaar — en hun Barbiepoppen zien er ook helemaal fabulous uit! 

De prachtige resultaten van deze supergezellige naai-middag zie je hier onder. 

Wil jij ook graag een DressYourDoll party? Info en boeken kan door ons een mailtje te sturen!

(Voorlopig enkel boekingen in België en Nederland)

Het leukste verjaardagsfeest... met DressYourDoll!

Eén jarige en zes vriendinnen, Barbiepoppen én Monster High, wel héél erg veel stofjes, inspiratie, concentratie en naaiplezier — Eline uit Zuidland in Nederland had het leukste verjaardagsfeestje ooit! 

Het DressYourDoll-team leidde deze creatieve workshop in goede banen en hieronder zie je het resultaat: zeven super-enthousiaste meisjes en zeven spectaculaire creaties! 

Wil jij ook een luxe-workshop voor jou en je vriend(inn)en? Alle info en booking krijg je via ons e-mail adres!

De Spaanse Frikymama workshop!

De Spaanse blogster Ana Maria (hier is haar blog, Frikymama) organiseerde een supergezellige workshop bij haar thuis om drie meisjes te laten kennismaken met DressYourDoll! Twee Barbiepoppen en een Monster High-pop kregen een héél stijlvolle makeover (en meneer Furby had wel erg veel pech — hij diende als speldenkussen!). De meisjes waren al snel vertrokken met pakketje fabric sets, een Maggy Flamenco-outfit en enkele workshop-patroontjes. Neem snel een kijkje naar de foto's om te zien wat een geweldige namiddag ze samen hadden! 

Ana Maria's originele blog-post is in het Spaans, maar als je hem even door Google Translate draait, kan je de volledige review in het Nederlands of Engels lezen.