En de winnaar is...

Alyssa!
De kleurrijke outfit met een schattige bolletjes-rok was van haar hand. Dit ontwerp behaalde maar liefst 318 stemmen! Een mooie eerste prijs, de heel gewilde Elna Naaimachine, is dus onderweg!
De tweede prijs, een Haute Couture-box, gaat naar Maite. Zij was toevallig onze eerste deelneemster in onze workshop en ging metéén voor een ingewikkelde jurk met pofrok. Dit ontwerp verzamelde een mooie 281 stemmen! Haar pakketje is ook op pad!

We wensen hen allebei een dikke proficiat en veel plezier met hun prijs! We zijn dan ook erg benieuwd om hun creaties te zien.

Natuurlijk willen we ook weer even stilstaan bij alle andere mode-ontwerpers, en hen bedanken voor hun deelname aan onze luxe-workshop. Het is jullie goesting, passie en creativiteit die deze workshops echt tot een succes maken! We kunnen niet wachten om te zien welke creaties er volgend jaar gemaakt zullen worden... En in afwachting daarvan krijgen jullie alvast allemaal een troostprijs toegestuurd.

Keep on sewing!
Het DressYourDoll-team

Wedstrijd Libelle Winterfair 2015: Het reglement!

De Libelle Winterfair en de workshops zitten er op, en wat een pràchtige outfits hebben jullie gemaakt! We zijn weer zò trots op elke ontwerper voor al het enthousiasme en de creatieve ideeën die jullie aan onze naai-tafels brengen. 

Natuurlijk stopt het hier niet: Er moet nog een winnaar gekozen worden! Nu is het aan jullie om zoveel mogelijk vrienden en familieleden op te trommelen om te stemmen op hun favoriete outfit. Of je je ontwerp nu deelt via Facebook, Twitter, per mail of zelfs per postduif: Het gaat erom het meeste "likes" te halen. Let wel, de likes van op Facebook worden niet meegeteld, énkel het aantal clicks op het hartje op jouw blogpost hier. Het is dus belangrijk dat mensen hier op het hartje komen klikken!

Stemmen kan vanaf nu tot zondag 6 december! Op maandag 7 december maken we de winnaar bekend.

Onze web-admin ziet erop toe dat alles eerlijk verloopt, en we controleren grondig dat niemand kan valsspelen. 
Toch willen we er ook dit jaar op wijzen dat dit een wedstrijd onder creatieve kinderen is! Ouders kunnen en mogen helpen door de blogpost van hun kleine ontwerper te delen op sociale media, maar we vragen hen wél vriendelijk en sportief te blijven in de comments. Omdat vorig jaar niet iedereen zich hieraan hield, behouden we ons het recht voor om dit jaar de onvriendelijke comments te verwijderen. Zo blijft het leuk voor elke deelnemer!

Veel succes aan iedereen! Voor ons zijn jullie allemaal al echte winnaars!

Het DressYourDoll-team

Mode-ontwerpster: Lotus

Lotus ging all out in haar ontwerp met een asymmetrisch topje, een speciale rok met riem, een sjaal én een bijhorende handtas! Van accessoires gesproken!

Vind jij Lotus' ontwerp het leukst? Laat het weten in de comments en stem op dit ontwerp door op het onderstaande hartje te klikken!

Mode-ontwerpster: Margo

Een jumpsuit is nooit makkelijk, maar Margo werkte haar ontwerp tot in de puntjes uit! De kleurrijke losse mouwen en riem zijn een prachtig accent.

Vind jij Margo's outfit het mooist? Laat het weten in de comments en stem op dit ontwerp door op het onderstaande hartje te klikken!