En de winnaar is...

Alyssa!
De kleurrijke outfit met een schattige bolletjes-rok was van haar hand. Dit ontwerp behaalde maar liefst 318 stemmen! Een mooie eerste prijs, de heel gewilde Elna Naaimachine, is dus onderweg!
De tweede prijs, een Haute Couture-box, gaat naar Maite. Zij was toevallig onze eerste deelneemster in onze workshop en ging metéén voor een ingewikkelde jurk met pofrok. Dit ontwerp verzamelde een mooie 281 stemmen! Haar pakketje is ook op pad!

We wensen hen allebei een dikke proficiat en veel plezier met hun prijs! We zijn dan ook erg benieuwd om hun creaties te zien.

Natuurlijk willen we ook weer even stilstaan bij alle andere mode-ontwerpers, en hen bedanken voor hun deelname aan onze luxe-workshop. Het is jullie goesting, passie en creativiteit die deze workshops echt tot een succes maken! We kunnen niet wachten om te zien welke creaties er volgend jaar gemaakt zullen worden... En in afwachting daarvan krijgen jullie alvast allemaal een troostprijs toegestuurd.

Keep on sewing!
Het DressYourDoll-team