Luxe-workshop in De Banier!

Deze paasvakantie houdt De Banier een supergezellige luxe-workshop! Hier zijn alvast enkele prachtige resultaten van deze jonge mode-ontwerpers! De poppen zien er geweldig uit in hun nieuwe outfits, helemaal klaar voor een heerlijke lente!


Een fashion feest in Brasschaat!

Vandaag ging ons team langs bij Estée en haar vriendinnen voor een super fashionable DressYourDoll-feest! Ze gingen aan de slag met papier en stift, stof en schaar, naald en draad en creëerden zo een heuse modeshow bij elkaar — en hun Barbiepoppen zien er ook helemaal fabulous uit! 

De prachtige resultaten van deze supergezellige naai-middag zie je hier onder. 

Wil jij ook graag een DressYourDoll party? Info en boeken kan door ons een mailtje te sturen!

(Voorlopig enkel boekingen in België en Nederland)

Het leukste verjaardagsfeest... met DressYourDoll!

Eén jarige en zes vriendinnen, Barbiepoppen én Monster High, wel héél erg veel stofjes, inspiratie, concentratie en naaiplezier — Eline uit Zuidland in Nederland had het leukste verjaardagsfeestje ooit! 

Het DressYourDoll-team leidde deze creatieve workshop in goede banen en hieronder zie je het resultaat: zeven super-enthousiaste meisjes en zeven spectaculaire creaties! 

Wil jij ook een luxe-workshop voor jou en je vriend(inn)en? Alle info en booking krijg je via ons e-mail adres!

Workshops op de Libelle Winterfair!

De Libelle Winterfair zit er weer op, en ook deze editie was weer geweldig! Dit jaar hadden we een stand extra: een mooie ruimte in het midden van het workshop-plein — waar we (je kan het al raden!) luxe-workshops gaven! 

Met maar liefst 60 ontworpen-en-genaaide outfits was het workshop-weekend een overdonderend succes. De hele tafel zat altijd overvol enthousiaste meisjes en jongens die hun visie over fashion op papier zetten! De resultaten van hun harde werk vind je vanaf morgen, woensdag 3 december, hier terug. 

Stemmen op de outfits doe je door op het hartje te klikken! 
De eerste prijs is een Elna Mini Naaimachine, de tweede prijs is een Haute Couture-box, en elke deelnemer krijgt sowieso nog een mooie verrassing in de bus!

De wedstrijd loopt nog tot 11 december, en op 12 december maken we de winnaars bekend. 

We vragen ditmaal wel om vriendelijk en sportief te blijven in de comments van de wedstrijd morgen — onvriendelijke comments zullen worden verwijderd. 

Hieronder vind je nog een paar sfeerbeelden van dit geweldige weekend! Wij hebben ons in elk geval enorm geamuseerd, ook al wensten we soms wel 10 extra handen bij te hebben om iedereen zo snel mogelijk te kunnen helpen! Gelukkig waren alle workshoppers ongelooflijk geduldig. Het hele DressYourDoll-team is supertrots! 

En de winnaar van de Kreadoe-wedstrijd is...

Delina! Een dikke proficiat gewenst van het hele DressYourDoll-team. We hebben jou met veel plezier begeleid bij het maken van je winnende ontwerp — een broekpak is ook voor ons een hele uitdaging! Omdat zij het meeste stemmen haalde, wint zij de eerste prijs: een Elna Naaimachine!

Op een verdiende tweede plaats staat Veerle Van Dam, met een superschattig ontwerp met shortje en T-shirt. Ze ging all out en voegde nog glitterlintjes, een haarband en een handtas toe! Omdat Veerle op de tweede plaats staat, wint zij een Haute Couture-box

Natuurlijk willen we ook even de tijd nemen om elke deelneemster proficiat te wensen. Jullie hebben elk ongelooflijke outfits ontworpen en maakten zo onze tweede luxe-workshop een gigantisch succes! Iedereen krijgt daarom een mooie troostprijs thuis toegestuurd.

Wel willen we ook even stil staan bij de competitiviteit van de ouders in deze wedstrijd — Hoewel sommigen hieraan twijfelden, is de wedstrijd volledig eerlijk verlopen en heeft iedereen dezelfde kansen gekregen. We vinden het oprecht spijtig dat het soms even uit de hand liep in de comment-sectie. Hierdoor zien wij ons helaas genoodzaakt bij volgende wedstrijden de comments te modereren, zodat het voor elke deelneemster een aangename wedstrijd blijft. 

Ziezo, met deze blogpost zit de luxe-wedstrijd van de Kreadoe erop! Wij hebben er in elk geval enorm veel plezier aan beleefd! 

Keep on sewing!

Van Suus, Mare en Laura kunnen we het adres niet goed lezen! Om je troostprijs te ontvangen, stuur je best even een mailtje met je adres naar roosproductions@gmail.com.

De Spaanse Frikymama workshop!

De Spaanse blogster Ana Maria (hier is haar blog, Frikymama) organiseerde een supergezellige workshop bij haar thuis om drie meisjes te laten kennismaken met DressYourDoll! Twee Barbiepoppen en een Monster High-pop kregen een héél stijlvolle makeover (en meneer Furby had wel erg veel pech — hij diende als speldenkussen!). De meisjes waren al snel vertrokken met pakketje fabric sets, een Maggy Flamenco-outfit en enkele workshop-patroontjes. Neem snel een kijkje naar de foto's om te zien wat een geweldige namiddag ze samen hadden! 

Ana Maria's originele blog-post is in het Spaans, maar als je hem even door Google Translate draait, kan je de volledige review in het Nederlands of Engels lezen.