En de winnaar van de Kreadoe-wedstrijd is...

Delina! Een dikke proficiat gewenst van het hele DressYourDoll-team. We hebben jou met veel plezier begeleid bij het maken van je winnende ontwerp — een broekpak is ook voor ons een hele uitdaging! Omdat zij het meeste stemmen haalde, wint zij de eerste prijs: een Elna Naaimachine!

Op een verdiende tweede plaats staat Veerle Van Dam, met een superschattig ontwerp met shortje en T-shirt. Ze ging all out en voegde nog glitterlintjes, een haarband en een handtas toe! Omdat Veerle op de tweede plaats staat, wint zij een Haute Couture-box

Natuurlijk willen we ook even de tijd nemen om elke deelneemster proficiat te wensen. Jullie hebben elk ongelooflijke outfits ontworpen en maakten zo onze tweede luxe-workshop een gigantisch succes! Iedereen krijgt daarom een mooie troostprijs thuis toegestuurd.

Wel willen we ook even stil staan bij de competitiviteit van de ouders in deze wedstrijd — Hoewel sommigen hieraan twijfelden, is de wedstrijd volledig eerlijk verlopen en heeft iedereen dezelfde kansen gekregen. We vinden het oprecht spijtig dat het soms even uit de hand liep in de comment-sectie. Hierdoor zien wij ons helaas genoodzaakt bij volgende wedstrijden de comments te modereren, zodat het voor elke deelneemster een aangename wedstrijd blijft. 

Ziezo, met deze blogpost zit de luxe-wedstrijd van de Kreadoe erop! Wij hebben er in elk geval enorm veel plezier aan beleefd! 

Keep on sewing!

Van Suus, Mare en Laura kunnen we het adres niet goed lezen! Om je troostprijs te ontvangen, stuur je best even een mailtje met je adres naar roosproductions@gmail.com.