Hoe maak je... een sublieme salopette!

Salopettes zijn TERUG van weggeweest, en we zijn er zoooo blij mee! Je hebt er honderd-en-één stijl-opties mee (waarschijnlijk zelfs méér!), dus je kan je outfit tot in de puntjes uitwerken voor de look die jouw pop die dag wil. Stoer en jongensachtig? Klassiek met een twist? Wij gingen hier voor een super-schattige plattelandslook met de salopette met een printje en een geruite crop top — perfect voor een casual avontuur op den buiten

WAAAT??? Kan een pop er zooo geweldig uitzien?!
Nu, dit ziet er niet gemakkelijk uit om te maken, en laten we eerlijk zijn: het is geen eitje. Maar zo moeilijk is het nu ook weer niet!! Wij gebruikten gewoon het Tilly-patroon voor de salopette, maar met ingekorte pijpen! Je kan natuurlijk zelf kiezen hoeveel je de broekspijpen inkort: Super-kort? Net boven de knie? Lang, maar met de uiteindes opgerold? ALLES IS MOGELIJK!!! Dit is echt zo'n leuk patroon, vrienden. En die superleuke stofjes? Die haalden we uit de Pastel en Red Roses fabric sets.

Om jouw leven — én mode — nog gemakkelijker te maken, hebben we speciaal voor jullie een geweldige en kristalheldere handleiding van de Tilly-set klaarstaan, hierzo. Je kan het!
En je weet, als je zelfs maar de kleinste vraag hebt (is het echt waar dat bananenplanten een kruid zijn?? Hoe lang leeft een vlieg?? Wat is het antwoord op ALLES???), leg het ons voor in de comments en we zullen proberen te antwoorden tegen lichtsnelheid (ja, een bananenplant is een kruid omdat de stam niet echt 'hout' is, en dus geen boom! Vliegen kunnen tot wel een maand in leven blijven! Het antwoord op alles is 42!)!