DressYourDoll presenteert de splinternieuwe collectie van 2015!

DressYourDoll is een tijdje missing in action geweest, maar nu zijn we helemaal terug met een gloednieuwe collectie! Het DressYourDoll-team begon al aan de nieuwe lijn te werken in oktober 2014, en we hebben ons geweldig geamuseerd met het ontwerpen van ieder en elke outfit. Dit jaar zijn we twee richtingen uitgegaan, met een Mix 'n Match-lijn en een Ethnic serie. Kijk gauw verder! 

De ultieme combinatie-sets: Mix 'n Match!

Allereerst zijn we erg trots op onze reeds bestaande collectie, die sowieso al geweldig onderling te combineren valt — maar met onze nieuwe Mix 'n Match setjes gaan we nog een stap verder! Deze serie, met vier aparte stijlen om aan ieders smaak te voldoen, bestaan steeds uit drie setjes: tops, broeken/rokken en accessoires. Tops en accessoires zijn allebei 1 schaartje, dus supergemakkelijk! De broeken en rokken van de 'bottom'-sets zijn 3 schaartjes, want er zitten broeken bij. Laat je echter niet afschrikken: er zijn ook zo'n gemakkelijke rokjes bij! Zo heb je toch snel een hele serie in elkaar genaaid. E

De Pink-setjes zijn nog maar nét uit en blijken al fan-favorites te zijn! Natuurlijk is het onmogelijk om niet compleet verliefd te zijn op deze kleurrijke outfits. 

De Grunge-stijl is er eentje voor de echte fashionista's! Met deze jonge hipster-look  met ruitjes, tribal print en katten is jouw pop vast the talk of the town

Deze lieflijke Pastel-outfits zijn te mooi om waar te zijn. Met pastel-roze, muntgroene, hemelsblauwe en zacht grijze tinten, veroveren ze nu al een plekje in jouw hart!

Ben jij klaar voor een beetje Red&Blue-actie? Deze sets combineren de Union Jack van het VK en de Star-Spangled Banner van de USA in een super stylish thema!

W - O - W! Wij zijn zo verliefd op deze setjes. Zeker omdat je er zoveel méér verschillende outfits mee hebt dan met een gewoon setje! Ze combineren zelfs supergoed onder elkaar, dus je hoeft je niet te houden aan één specifiek thema... — Je kan ze gewoon... mix 'n matchen!

En een kleine insider: de schattige poezen op de jurk in de Grunge-set zijn allebei huisdieren van het DressYourDoll-team!

Dan nu het tweede deel van onze nieuwe collectie: DressYourDoll goes ethnic!

Op wereldreis: De Ethnic collection

Nu dat DressYourDoll elk jaar in meer landen verkocht wordt, vonden we het nodig om onze horizon te verbreden. Tenslotte hebben we fans van over de hele wereld! Om de Ethnic-collectie in ons assortiment te introduceren, bedachten we een gestileerde versie van drie verschillende jurken van een specifieke klederdracht: Een sari en een kaftan (allebei 1 schaartje!) en een kimono (3 schaartjes). 

De Sari-outfit is een stijlvolle versie van de klassieke sari in India!

De Rani-outfit lijkt wel recht uit een Arabisch sprookje te komen!

De Yumi-jurk is een Japanse kimono en neemt je recht mee naar het land van de rijzende zon!


Wat denken jullie ervan? Helemaal ondersteboven? Wij anders wel! 
Laat het ons weten in de comments, of like deze blog door op het hartje te klikken!