Kreadoe 2015: En de winnaar is...

Fleurieke! Haar stijlvolle zwart-wit ontwerp haalde maar liefst 280 stemmen. Een dubbel-en-dik verdiende Elna naaimachine dus!
Antonieke behaalde een knappe tweede plaats met haar fleurige en zomerse ontwerp, en ontvangt een prachtige Haute Couture-box om thuis weer meteen aan de slag te kunnen!

We wensen hen allebei een dikke proficiat!

We willen ook even de tijd nemen om iedereen te bedanken voor hun deelname in deze luxe-workshop. Het was super om al jullie prachtige ontwerpen tot leven te zien komen! Spijtig genoeg kunnen er maar twee winnaars zijn... Maar omdat iedereen zo hard hun best heeft gedaan, krijgen jullie allemaal nog een mooie troostprijs thuis toegestuurd! 

Keep on sewing!
Het DressYourDoll-team <3

Wedstrijd Kreadoe 2015: het reglement!

De workshops in Utrecht zitten er op, en wat een pràchtige outfits hebben jullie gemaakt! We zijn weer zò trots op elke ontwerpster voor al het enthousiasme en de creatieve ideeën die jullie aan onze naai-tafels brengen. 

Natuurlijk stopt het hier niet: Er moet nog een winnaar gekozen worden! Nu is het aan jullie om zoveel mogelijk vrienden en familieleden op te trommelen om te stemmen op hun favoriete ontwerp. Of je je ontwerp nu deelt via Facebook, Twitter, per mail of zelfs per postduif: Het gaat erom het meeste "likes" te halen. Let wel, de likes van op Facebook worden niet meegeteld, énkel het aantal clicks op het hartje op jouw blogpost hier. Het is dus belangrijk dat mensen hier op het hartje komen klikken!

Stemmen kan vanaf nu tot zondag 15 november! Op maandag 16 november maken we de winnaar bekend.

Onze web-admin ziet erop toe dat alles eerlijk verloopt, en we controleren grondig dat niemand kan valsspelen. 
Toch willen we er ook dit jaar op wijzen dat dit een wedstrijd onder creatieve kinderen is! Ouders kunnen en mogen helpen door de blogpost van hun kleine ontwerper te delen op sociale media, maar we vragen hen wél vriendelijk en sportief te blijven in de comments. Omdat vorig jaar niet iedereen zich hieraan hield, behouden we ons het recht voor om dit jaar de onvriendelijke comments te verwijderen. Zo blijft het leuk voor elke deelneemster!

Veel succes aan iedereen! Voor ons zijn jullie allemaal al echte winnaars!

Het DressYourDoll-team